Μικρές κρουαζιέρες σε υπέροχα λιμανάκια, απόμερους κολπίσκους
και μπάνιο σε καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά

Με το σκάφος μας μπορούμε να μεταφέρουμε μέχρι και 49 άτομα από τον Πόρο ή από τον Γαλατά, σε παραλίες για μπάνιο, να κάνουμε περιήγησεις, ξεναγήσεις και να σας επιστρέψουμε στη θέση από όπου σας παραλάβαμε.

Γενικά το σκάφος μας είναι πολλαπλών χρήσεων

Αναλαμβάνουμε μεταφορές με το σκάφος μας, χωρητικότητας 49 ατόμων, για Γάμους ή Βαπτίσεις από τον Πόρο ή από τα ξενοδοχεία που μένετε ή από όποιο σημείο επιθυμείτε, εφόσον υπάρχει πρόσβαση, προς το Εκκλησάκι της Παναγίας, στο νησάκι Δασκαλειό.

Το εκκλησάκι της Κοίμησης της Θεοτόκου στο νησάκι Δασκαλειό, στο οποίο γίνονται πολλοί γάμοι και βαπτίσεις, βρίσκεται απέναντι από το Ρωσικό Ναύσταθμο, έναν όμορφο και γραφικό όρμο.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε για εσάς ένα απογευματινό "Tour μίας ώρας" στο νότιο μέρος του Πόρου.

Ξεκινάμε από το λιμάνι του Πόρου περνάμε μέσα από τον δίαυλο που χωρίζει τον Πόρο από τον Γαλατά και πηγαίνουμε ανατολικά στις Αλυκές και στο νησάκι Μπούρτζι.
Στη συνέχεια επιστρέφουμε προς το δυτικό μέρος του νησιού περνώντας από το Μικρό Νεώριο, το Μεγάλο Νεώριο, το λιμανάκι της Αγάπης, τον Ρωσικό Ναύσταθμο και το Δασκαλιό, "το νησάκι του έρωτα".
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, αγναντεύουμε και θαυμάζουμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, καθώς ο ήλιος χάνεται πίσω από τις κορυφογραμμές της Κοιμωμένης, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μία όμορφη ποικιλία τυριών, πίνοντας παγωμένο τοπικό παραδοσιακό κρασί.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μικρές κρουαζιέρες, σε υπέροχα λιμανάκια, απόμερους μοναδικούς κολπίσκους, να κάνετε μπάνιο σε καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά, προσφέροντάς σας ουζάκι με νοστιμότατα ορεκτικά, "γαύρο, σαλάτα, ποικιλία τυριών και αλλαντικών και φρούτα εποχής". Αν θέλετε και κύριο πιάτο, μπορεί να γίνει και αυτό κατόπιν συννενόησης.

Ειδικά προτείνουμε τρεις μικρές κρουαζιέρες:

Ξεκινάμε από το λιμάνι του Πόρου και κάνουμε μία όμορφη μικρή κρουαζιέρα, στο νότιο μέρος του Πόρου.

Ξεκινάμε από το λιμάνι του Πόρου και κάνουμε μία μικρή όμορφη κρουαζιέρα στο νότιοανατολικό μέρος του νησιού, αρχίζοντας από τις Αλυκές και το νησάκι Μπούρτζι. Συνεχίζοντας, πηγαίνουμε στις παραλίες Ασκέλι, Μοναστήρι και στο νησάκι Μόδι.

Στη συνέχεια επιστρέφουμε προς το νοτιοδυτικό μέρος του νησιού, περνώντας από το Μικρό και Μεγάλο Νεώριο, το Λιμανάκι της Αγάπης, τον Ρωσικό Ναύσταθμο, φτάνουμε μέχρι τον Γερολιμένα, επιστρέφουμε στο Δασκαλειό, κάνοντας μπάνιο όπου θέλουμε και μία στάση ενδιάμεσα για φαγητό.

Ξεκινάμε από το λιμάνι του Πόρου και κάνουμε τον περίπλου του νησιού.

Στον γύρο του νησιού, ξεκινάμε από το λιμάνι του Πόρου και μετά το νησάκι Μπούρτζι και την Αλυκή, συνεχίζουμε για μια βουτιά στο Μοναστήρι.

Στη συνέχεια προχωράμε προς το πίσω μέρος του νησιού, πηγαίνουμε Βαγιονιά, στην οποία γίνεται στάση για μπάνιο και φαγητό.

Μετά τη Βαγιονιά, συνεχίζουμε στον Γερολιμένα για άλλο ένα μπάνιο, εφόσον η παρέα το επιθυμεί και τέλος κάνουμε μία στάση στο Δασκαλιό, για να επιστρέψουμε στην συνέχεια στο λιμάνι.

Ξεκινάμε από το λιμάνι του Πόρου, με ενδιάμεση στάση στο Μανδράκι για μπάνιο, και προορισμό το λιμάνι της Ύδρας.
Μπορείτε να περπατήσετε στην προκυμαία, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, να "χαζέψετε" στα πολύχρωμα μικρομάγαζα με είδη λαϊκής τέχνης, αλλά και στα μεγάλα μαγαζιά που βρίσκονται στην παραλία, να θαυμάσετε τα παλιά Αρχοντικά, να επισκεφθείτε τα μουσεία της Ύδρας και να χαλαρώσετε σε κάποιο από τα καφέ της παραλίας, μπροστά στη θάλασσα.

Οποιαδήποτε μικρή κρουαζιέρα και αν επιλέξετε από τις τρεις, μπορείτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αν θέλετε να κάνετε ηλιοθεραπεία απολαμβάνοντας το αναψυκτικό σας στο ειδικά διαμορφωμένο deck-κατάστρωμα με ξαπλώστρες και καρέκλες.

Στο σκάφος υπάρχει και εξωτερική σκάλα που έχει πρόσβαση στη θάλασσα, για να κατέβετε από αυτή, όταν θελήσετε να κολυμπήσετε στον οποιοδήποτε κολπίσκο της αρεσκείας σας.

Το πρόγραμμα, η τιμή της κρουαζιέρας και οι ώρες αναχώρησης και επιστροφής διαμορφώνονται ανάλογα με την επιθυμία των πελατών μας, αρκεί να μας ενημερώσετε δύο 24ωρα νωρίτερα.

Αν έχετε αγκυροβολήσει στον κόλπο του Πόρου, μπορούμε να σας μεταφέρουμε από το σκάφος σας, στο λιμάνι του Πόρου ή όπου αλλού θέλετε και αντίστροφα να σας επιστρέψουμε από όπου είστε στο σκάφος σας.