Μικρές κρουαζιέρες σε υπέροχα λιμανάκια, απόμερους κολπίσκους
και μπάνιο σε καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά

Το σκάφος ονομάζεται "ΤΖΩΝ ΝΑΚΗΣ" και είναι επιβατικό/τουριστικό κατασκευασμένο στη Σύρο το 1993, ξύλινο, 11.5 μέτρα liberty με ιπποδύναμη μηχανής HP 225 perkins.

Η άδεια του σκάφους είναι για:
  • Λάτζα χωρητικότητας έως και 49 ατόμων και πλόους γύρω στα 3 ν.μ.
  • Τουριστικό σκάφος χωρητικότητας έως και 25 ατόμων και χωρίς περιορισμού πλόους.

Το σκάφος διαθέτει όλα τα προβλεπόμενα ηλεκτρονικά συστήματα που έχει ένα σύγχρονο επαγγελματικό σκάφος.

Στον εσωτερικό χώρο υπάρχουν καθίσματα, σωσίβια και πρώτες βοήθειες για όλους τους επιβάτες, ψυγείο για την συντήρηση των τροφίμων, ποτών, αναψυκτικών και ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι ώστε να χρησιμοποιείται για τον μπουφέ.

Επίσης στον εσωτερικό χώρο υπάρχει εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο ειδικά διαμορφωμένο deck-κατάστρωμα, που διαθέτει προστατευτικά κάγκελα, καρέκλες και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.

Στο σκάφος υπάρχει και εξωτερική σκάλα που έχει πρόσβαση στη θάλασσα, για να κατέβετε από αυτή, όταν θελήσετε να κολυμπήσετε στον οποιοδήποτε κολπίσκο της αρεσκείας σας.

Το σκάφος κάθε χρόνο βγαίνει σε καρνάγιο, στο οποίο γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες για την καλή και σωστή συντήρησή του. Κατά την καθέλκυση του σκάφους από το καρνάγιο, γίνεται επιθεώρηση από νηογνώμονα, ώστε το σκάφος να πάρει έγκριση αξιοπλοϊας. Το σκάφος έχει ασφάλεια αστικής ευθύνης.